inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Foto på akryl Tree of Life (1 Part) Narrow [Glass] Nr 150609

Foto på akryl Tree of Life (1 Part) Narrow [Glass] Nr 150609

<%= shipping_time %>
med moms

Tryck på akrylglas "Tree of Life (1 Part) Narrow [Glass]"

Akrylglastavlor "Tree of Life (1 Part) Narrow [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, färgrik oraz träd. Tavla i akrylglas "Tree of Life (1 Part) Narrow [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen exceptionella att dekorera alla typer av hus med. Akrylglasfoton "Tree of Life (1 Part) Narrow [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Tree of Life (1 Part) Narrow [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Tree of Life (1 Part) Narrow [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglastavlor "Tree of Life (1 Part) Narrow [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Tree of Life (1 Part) Narrow [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Tree of Life (1 Part) Narrow [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet