inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl Tint of Orchid [Glass] Nr 92392

Foto på akryl Tint of Orchid [Glass] Nr 92392

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Tint of Orchid [Glass]"

Akrylglasfoton "Tint of Orchid [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, blommor, glans, orkidéer, rosa, ruter, ränder oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Tint of Orchid [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen attraktiva att inreda alla typer av rum med. Tryck på akrylglas "Tint of Orchid [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Tint of Orchid [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Tint of Orchid [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglasfoton "Tint of Orchid [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Tint of Orchid [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Tint of Orchid [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet