inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla av akrylglas The Wave of Green Glow [Glass] Nr 92395

Tavla av akrylglas The Wave of Green Glow [Glass] Nr 92395

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "The Wave of Green Glow [Glass]"

Tryck på akrylglas "The Wave of Green Glow [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, vågor, grön, ruter, ränder oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "The Wave of Green Glow [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen enastående att dekorera alla typer av hem med. Foto på akryl "The Wave of Green Glow [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "The Wave of Green Glow [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "The Wave of Green Glow [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "The Wave of Green Glow [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "The Wave of Green Glow [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "The Wave of Green Glow [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet