inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Foto på akryl The Thinker Monkey by Banksy [Glass] Nr 94329

Foto på akryl The Thinker Monkey by Banksy [Glass] Nr 94329

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas "The Thinker Monkey by Banksy [Glass]"

Foto på akryl "The Thinker Monkey by Banksy [Glass]" i 3 delar med dekorativa motiv såsom färgrik, urban, djur, geometrisk, graffiti, väggmålning, Banksy, apor, triptyk oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "The Thinker Monkey by Banksy [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av hem med. Akrylglasfoton "The Thinker Monkey by Banksy [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "The Thinker Monkey by Banksy [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "The Thinker Monkey by Banksy [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Foto på akryl "The Thinker Monkey by Banksy [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "The Thinker Monkey by Banksy [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "The Thinker Monkey by Banksy [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet