inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Foto på akryl The Right Key for The Right Door [Glass] Nr 92313

Foto på akryl The Right Key for The Right Door [Glass] Nr 92313

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas "The Right Key for The Right Door [Glass]"

Tryck på akrylglas "The Right Key for The Right Door [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom blommor, inskriptioner, Vintage, på engelska, hus, stjärnor, nycklar, dörr oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "The Right Key for The Right Door [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen perfekta att dekorera alla typer av rum med. Akrylglasfoton "The Right Key for The Right Door [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "The Right Key for The Right Door [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "The Right Key for The Right Door [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "The Right Key for The Right Door [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "The Right Key for The Right Door [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "The Right Key for The Right Door [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet