inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.10.06 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla i akrylglas The Ocean of Innocence [Glass] Nr 92397

Tavla i akrylglas The Ocean of Innocence [Glass] Nr 92397

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "The Ocean of Innocence [Glass]"

Foto på akryl "The Ocean of Innocence [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, blommor, bakgrund, vågor, orkidéer, guldig oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "The Ocean of Innocence [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen attraktiva att inreda alla typer av hem med. Akrylglasfoton "The Ocean of Innocence [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "The Ocean of Innocence [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "The Ocean of Innocence [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "The Ocean of Innocence [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "The Ocean of Innocence [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "The Ocean of Innocence [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet