inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.10.06 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tryck på akrylglas The Music of Gentleness [Glass] Nr 92516

Tryck på akrylglas The Music of Gentleness [Glass] Nr 92516

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas "The Music of Gentleness [Glass]"

Foto på akryl "The Music of Gentleness [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom blommor, bakgrund, glans, liljor, kristaller oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "The Music of Gentleness [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av rum med. Akrylglastavlor "The Music of Gentleness [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "The Music of Gentleness [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "The Music of Gentleness [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Foto på akryl "The Music of Gentleness [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "The Music of Gentleness [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "The Music of Gentleness [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet