inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Foto på akryl The Lake of Lotus [Glass] Nr 93172

Foto på akryl The Lake of Lotus [Glass] Nr 93172

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor av akrylglas "The Lake of Lotus [Glass]"

Foto på akryl "The Lake of Lotus [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom natur, blommor, växter, färgrik, glans, vatten, löv, sol oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "The Lake of Lotus [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen attraktiva att dekorera alla typer av hem med. Akrylglastavlor "The Lake of Lotus [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "The Lake of Lotus [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "The Lake of Lotus [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "The Lake of Lotus [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "The Lake of Lotus [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "The Lake of Lotus [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet