inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla i akrylglas The Garden of Space [Glass] Nr 92524

Tavla i akrylglas The Garden of Space [Glass] Nr 92524

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "The Garden of Space [Glass]"

Tryck på akrylglas "The Garden of Space [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, blommor, geometrisk, liljor, guldig, metall oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "The Garden of Space [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen attraktiva att inreda alla typer av rum med. Akrylglasfoton "The Garden of Space [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "The Garden of Space [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "The Garden of Space [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "The Garden of Space [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "The Garden of Space [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "The Garden of Space [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet