inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla av akrylglas The City under Floodlights [Glass] Nr 92359

Tavla av akrylglas The City under Floodlights [Glass] Nr 92359

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "The City under Floodlights [Glass]"

Foto på akryl "The City under Floodlights [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom stad, New York, skyskrapor, ljus, natt, USA, panorama oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "The City under Floodlights [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen enastående att inreda alla typer av hus med. Foto på akryl "The City under Floodlights [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "The City under Floodlights [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "The City under Floodlights [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "The City under Floodlights [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "The City under Floodlights [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "The City under Floodlights [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet