inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Foto på akryl The City of Expression [Glass] Nr 93722

Foto på akryl The City of Expression [Glass] Nr 93722

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "The City of Expression [Glass]"

Foto på akryl "The City of Expression [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom modern, färgrik, arkitektur, stad, träd, konstnärlig, hus, katter oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "The City of Expression [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen enastående att dekorera alla typer av hus med. Akrylglastavlor "The City of Expression [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "The City of Expression [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "The City of Expression [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "The City of Expression [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "The City of Expression [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "The City of Expression [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet