inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavla av akrylglas The Beauty of Symmetry [Glass] Nr 92748

Tavla av akrylglas The Beauty of Symmetry [Glass] Nr 92748

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "The Beauty of Symmetry [Glass]"

Akrylglastavlor "The Beauty of Symmetry [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, geometrisk, löv, guldig, pärla oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "The Beauty of Symmetry [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen enastående att dekorera alla typer av hem med. Akrylglasfoton "The Beauty of Symmetry [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "The Beauty of Symmetry [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "The Beauty of Symmetry [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "The Beauty of Symmetry [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "The Beauty of Symmetry [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "The Beauty of Symmetry [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet