inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tryck på akrylglas Symmetry of the World [Glass] Nr 93818

Tryck på akrylglas Symmetry of the World [Glass] Nr 93818

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas "Symmetry of the World [Glass]"

Akrylglasfoton "Symmetry of the World [Glass]" i 3 delar med dekorativa motiv såsom modern, bakgrund, färgrik, värld, kartor, kontinenter, geometriska former, 3D, triptyk oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Symmetry of the World [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen unika att dekorera alla typer av rum med. Akrylglastavlor "Symmetry of the World [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Symmetry of the World [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Symmetry of the World [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton "Symmetry of the World [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Symmetry of the World [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Symmetry of the World [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet