inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tryck på akrylglas Sweet Pleasure [Glass] Nr 92878

Tryck på akrylglas Sweet Pleasure [Glass] Nr 92878

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor av akrylglas "Sweet Pleasure [Glass]"

Foto på akryl "Sweet Pleasure [Glass]" i 3 delar med dekorativa motiv såsom kök, kaffe, mat, triptyk oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Sweet Pleasure [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen perfekta att dekorera alla typer av hus med. Akrylglastavlor "Sweet Pleasure [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Sweet Pleasure [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Sweet Pleasure [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "Sweet Pleasure [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Sweet Pleasure [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Sweet Pleasure [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet