inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tryck på akrylglas Sweet Moments [Glass] Nr 92861

Tryck på akrylglas Sweet Moments [Glass] Nr 92861

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas "Sweet Moments [Glass]"

Akrylglastavlor "Sweet Moments [Glass]" i 3 delar med dekorativa motiv såsom färgrik, trä, kök, frukter, mat, triptyk oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "Sweet Moments [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen perfekta att dekorera alla typer av hus med. Akrylglasfoton "Sweet Moments [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Sweet Moments [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Sweet Moments [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglastavlor "Sweet Moments [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Sweet Moments [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Sweet Moments [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet