inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter BLACK SALE Erbjudandet gäller: : :

Tavla av akrylglas Surfing [Glass] Nr 150955

Tavla av akrylglas Surfing [Glass] Nr 150955

<%= shipping_time %>
med moms

Tryck på akrylglas "Surfing [Glass]"

Tryck på akrylglas "Surfing [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom . Foto på akryl "Surfing [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen enastående att inreda alla typer av lägenheter med. Tryck på akrylglas "Surfing [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Surfing [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Surfing [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "Surfing [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Surfing [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Surfing [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet