inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavla i akrylglas Super Mario Mushroom Cop by Banksy [Glass] Nr 94331

Tavla i akrylglas Super Mario Mushroom Cop by Banksy [Glass] Nr 94331

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Super Mario Mushroom Cop by Banksy [Glass]"

Akrylglasfoton "Super Mario Mushroom Cop by Banksy [Glass]" i 3 delar med dekorativa motiv såsom färgrik, urban, silhuetter, graffiti, väggmålning, Banksy, polisman, svamp, triptyk oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "Super Mario Mushroom Cop by Banksy [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av hem med. Tryck på akrylglas "Super Mario Mushroom Cop by Banksy [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Super Mario Mushroom Cop by Banksy [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Super Mario Mushroom Cop by Banksy [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton "Super Mario Mushroom Cop by Banksy [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Super Mario Mushroom Cop by Banksy [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Super Mario Mushroom Cop by Banksy [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet