inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tavla av akrylglas Summer Harbor [Glass] Nr 92815

Tavla av akrylglas Summer Harbor [Glass] Nr 92815

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor i akrylglas "Summer Harbor [Glass]"

Tryck på akrylglas "Summer Harbor [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom natur, landskap, himmel, solnedgång, fåglar, sjö oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Summer Harbor [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen enastående att dekorera alla typer av rum med. Akrylglasfoton "Summer Harbor [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Summer Harbor [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Summer Harbor [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "Summer Harbor [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Summer Harbor [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Summer Harbor [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet