inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla av akrylglas Stream of Relaxation [Glass] Nr 92876

Tavla av akrylglas Stream of Relaxation [Glass] Nr 92876

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Stream of Relaxation [Glass]"

Tryck på akrylglas "Stream of Relaxation [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom växter, vatten, sten, zen oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Stream of Relaxation [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av hus med. Tryck på akrylglas "Stream of Relaxation [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Stream of Relaxation [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Stream of Relaxation [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "Stream of Relaxation [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Stream of Relaxation [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Stream of Relaxation [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet