inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.12 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Foto på akryl Stop or the monkey will shoot! (Banksy) [Glass] Nr 150995

Foto på akryl Stop or the monkey will shoot! (Banksy) [Glass] Nr 150995

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor av akrylglas "Stop or the monkey will shoot! (Banksy) [Glass]"

Akrylglastavlor "Stop or the monkey will shoot! (Banksy) [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom . Tavla i akrylglas "Stop or the monkey will shoot! (Banksy) [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen perfekta att dekorera alla typer av lägenheter med. Akrylglastavlor "Stop or the monkey will shoot! (Banksy) [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Stop or the monkey will shoot! (Banksy) [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Stop or the monkey will shoot! (Banksy) [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "Stop or the monkey will shoot! (Banksy) [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Stop or the monkey will shoot! (Banksy) [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Stop or the monkey will shoot! (Banksy) [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet