inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.10.06 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla i akrylglas Stony Quartet [Glass] Nr 92874

Tavla i akrylglas Stony Quartet [Glass] Nr 92874

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas "Stony Quartet [Glass]"

Foto på akryl "Stony Quartet [Glass]" i 4 delar med dekorativa motiv såsom natur, växter, sten, hav, hjärtan, strand, sand oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Stony Quartet [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen attraktiva att inreda alla typer av hus med. Foto på akryl "Stony Quartet [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Stony Quartet [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Stony Quartet [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Foto på akryl "Stony Quartet [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Stony Quartet [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Stony Quartet [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet