inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter BLACK SALE Erbjudandet gäller: : :

Tryck på akrylglas Stone Silence [Glass] Nr 151008

Tryck på akrylglas Stone Silence [Glass] Nr 151008

<%= shipping_time %>
med moms

Foto på akryl "Stone Silence [Glass]"

Akrylglastavlor "Stone Silence [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom . Tavla av akrylglas "Stone Silence [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av rum med. Akrylglasfoton "Stone Silence [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Stone Silence [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Stone Silence [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "Stone Silence [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Stone Silence [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Stone Silence [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet