inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla av akrylglas Stellar Bouquet [Glass] Nr 92790

Tavla av akrylglas Stellar Bouquet [Glass] Nr 92790

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Stellar Bouquet [Glass]"

Akrylglasfoton "Stellar Bouquet [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom modern, blommor, glans, liljor, sol, stjärnor, virvel, gul oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Stellar Bouquet [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen attraktiva att inreda alla typer av rum med. Akrylglastavlor "Stellar Bouquet [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Stellar Bouquet [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Stellar Bouquet [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton "Stellar Bouquet [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Stellar Bouquet [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Stellar Bouquet [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet