inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla av akrylglas St. Petersburg by Night, Russia [Glass] Nr 95705

Tavla av akrylglas St. Petersburg by Night, Russia [Glass] Nr 95705

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "St. Petersburg by Night, Russia [Glass]"

Akrylglasfoton "St. Petersburg by Night, Russia [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom arkitektur, stad, natt, flod, bro, tempel, Ryssland, Sankt Petersburg oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "St. Petersburg by Night, Russia [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av hus med. Foto på akryl "St. Petersburg by Night, Russia [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "St. Petersburg by Night, Russia [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "St. Petersburg by Night, Russia [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton "St. Petersburg by Night, Russia [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "St. Petersburg by Night, Russia [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "St. Petersburg by Night, Russia [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet