inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tavla av akrylglas Spring in the Meadow [Glass] Nr 150719

Tavla av akrylglas Spring in the Meadow [Glass] Nr 150719

<%= shipping_time %>
med moms

Foto på akryl "Spring in the Meadow [Glass]"

Akrylglastavlor "Spring in the Meadow [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom natur, växter, blommor, färgrik, äng oraz vår. Tavla i akrylglas "Spring in the Meadow [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen perfekta att inreda alla typer av rum med. Foto på akryl "Spring in the Meadow [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Spring in the Meadow [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Spring in the Meadow [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglastavlor "Spring in the Meadow [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Spring in the Meadow [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Spring in the Meadow [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet