inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Foto på akryl Spring Awakening [Glass] Nr 150849

Foto på akryl Spring Awakening [Glass] Nr 150849

<%= shipping_time %>
med moms

Tryck på akrylglas "Spring Awakening [Glass]"

Akrylglastavlor "Spring Awakening [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, bakgrund oraz textur. Tavla i akrylglas "Spring Awakening [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av rum med. Akrylglasfoton "Spring Awakening [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Spring Awakening [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Spring Awakening [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglastavlor "Spring Awakening [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Spring Awakening [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Spring Awakening [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet