inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl Spiritual Finely [Glass] Nr 94193

Foto på akryl Spiritual Finely [Glass] Nr 94193

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Spiritual Finely [Glass]"

Akrylglastavlor "Spiritual Finely [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom bakgrund, färgrik, mönster, orientera, zen, Mandala, etnisk, grafiskt mönster oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "Spiritual Finely [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen exceptionella att dekorera alla typer av rum med. Foto på akryl "Spiritual Finely [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Spiritual Finely [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Spiritual Finely [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglastavlor "Spiritual Finely [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Spiritual Finely [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Spiritual Finely [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet