inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavla i akrylglas Sleepless in the City [Glass] Nr 92644

Tavla i akrylglas Sleepless in the City [Glass] Nr 92644

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas "Sleepless in the City [Glass]"

Tryck på akrylglas "Sleepless in the City [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom stad, himmel, New York, skyskrapor, panorama oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "Sleepless in the City [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen attraktiva att inreda alla typer av hus med. Akrylglastavlor "Sleepless in the City [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Sleepless in the City [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Sleepless in the City [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "Sleepless in the City [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Sleepless in the City [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Sleepless in the City [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet