inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tryck på akrylglas Sleeping City [Glass] Nr 150745

Tryck på akrylglas Sleeping City [Glass] Nr 150745

<%= shipping_time %>
med moms

Tryck på akrylglas "Sleeping City [Glass]"

Akrylglasfoton "Sleeping City [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, färgrik, trends oraz bestof2022. Tavla av akrylglas "Sleeping City [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen perfekta att inreda alla typer av hus med. Akrylglastavlor "Sleeping City [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Sleeping City [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Sleeping City [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton "Sleeping City [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Sleeping City [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Sleeping City [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet