inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.10.06 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla i akrylglas Sleeping Buddha [Glass] Nr 92348

Tavla i akrylglas Sleeping Buddha [Glass] Nr 92348

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Sleeping Buddha [Glass]"

Foto på akryl "Sleeping Buddha [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, brun, Prydnader, orientera, zen, Buddha, skulpturer oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Sleeping Buddha [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen exceptionella att dekorera alla typer av rum med. Tryck på akrylglas "Sleeping Buddha [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Sleeping Buddha [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Sleeping Buddha [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "Sleeping Buddha [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Sleeping Buddha [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Sleeping Buddha [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet