inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl Silver Tree [Glass] Nr 92331

Foto på akryl Silver Tree [Glass] Nr 92331

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas "Silver Tree [Glass]"

Akrylglasfoton "Silver Tree [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, träd, geometrisk, cirklar, Gustav Klimt, argent oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Silver Tree [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen unika att dekorera alla typer av rum med. Foto på akryl "Silver Tree [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Silver Tree [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Silver Tree [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton "Silver Tree [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Silver Tree [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Silver Tree [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet