inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tavla av akrylglas Shiny Tree [Glass] Nr 150949

Tavla av akrylglas Shiny Tree [Glass] Nr 150949

<%= shipping_time %>
med moms

Foto på akryl "Shiny Tree [Glass]"

Akrylglasfoton "Shiny Tree [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom . Tryck på akrylglas "Shiny Tree [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen enastående att dekorera alla typer av rum med. Tryck på akrylglas "Shiny Tree [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Shiny Tree [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Shiny Tree [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglasfoton "Shiny Tree [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Shiny Tree [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Shiny Tree [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet