inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.12 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tryck på akrylglas Sentimental Journey [Glass] Nr 150954

Tryck på akrylglas Sentimental Journey [Glass] Nr 150954

<%= shipping_time %>
med moms

Foto på akryl "Sentimental Journey [Glass]"

Akrylglastavlor "Sentimental Journey [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom . Tryck på akrylglas "Sentimental Journey [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen unika att dekorera alla typer av rum med. Foto på akryl "Sentimental Journey [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Sentimental Journey [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Sentimental Journey [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglastavlor "Sentimental Journey [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Sentimental Journey [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Sentimental Journey [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet