inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla i akrylglas Sensuality [Glass] Nr 93164

Tavla i akrylglas Sensuality [Glass] Nr 93164

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor av akrylglas "Sensuality [Glass]"

Akrylglasfoton "Sensuality [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom bakgrund, färgrik, textur, silhuetter, konstnärlig, kvinnor, porträtt, skulpturer oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "Sensuality [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen enastående att inreda alla typer av rum med. Tryck på akrylglas "Sensuality [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Sensuality [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Sensuality [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton "Sensuality [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Sensuality [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Sensuality [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet