inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tryck på akrylglas Scarlet Field [Glass] Nr 92377

Tryck på akrylglas Scarlet Field [Glass] Nr 92377

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas "Scarlet Field [Glass]"

Akrylglasfoton "Scarlet Field [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom blommor, konstnärlig, vallmo oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Scarlet Field [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen enastående att dekorera alla typer av lägenheter med. Foto på akryl "Scarlet Field [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Scarlet Field [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Scarlet Field [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton "Scarlet Field [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Scarlet Field [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Scarlet Field [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet