inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl Scarlet Cloud [Glass] Nr 92307

Foto på akryl Scarlet Cloud [Glass] Nr 92307

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas "Scarlet Cloud [Glass]"

Foto på akryl "Scarlet Cloud [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom blommor, konstnärlig, grå, vallmo oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Scarlet Cloud [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen attraktiva att dekorera alla typer av rum med. Akrylglasfoton "Scarlet Cloud [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Scarlet Cloud [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Scarlet Cloud [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Foto på akryl "Scarlet Cloud [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Scarlet Cloud [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Scarlet Cloud [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet