inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tryck på akrylglas Sapphire Lilies [Glass] Nr 92514

Tryck på akrylglas Sapphire Lilies [Glass] Nr 92514

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas "Sapphire Lilies [Glass]"

Tryck på akrylglas "Sapphire Lilies [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom blommor, bakgrund, glans, liljor, blå, kristaller oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "Sapphire Lilies [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen unika att dekorera alla typer av lägenheter med. Akrylglastavlor "Sapphire Lilies [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Sapphire Lilies [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Sapphire Lilies [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "Sapphire Lilies [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Sapphire Lilies [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Sapphire Lilies [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet