inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.10.06 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl Sapphire Lake [Glass] Nr 92988

Foto på akryl Sapphire Lake [Glass] Nr 92988

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Sapphire Lake [Glass]"

Foto på akryl "Sapphire Lake [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom natur, färgrik, landskap, träd, skog, sol, vattenfall, sjö oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Sapphire Lake [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen attraktiva att dekorera alla typer av hus med. Foto på akryl "Sapphire Lake [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Sapphire Lake [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Sapphire Lake [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "Sapphire Lake [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Sapphire Lake [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Sapphire Lake [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet