inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tryck på akrylglas Ruby Ribbon [Glass] Nr 92306

Tryck på akrylglas Ruby Ribbon [Glass] Nr 92306

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas "Ruby Ribbon [Glass]"

Akrylglastavlor "Ruby Ribbon [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom modern, bakgrund, värld, kartor, kontinenter, guldig, metall oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Ruby Ribbon [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen enastående att dekorera alla typer av rum med. Akrylglastavlor "Ruby Ribbon [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Ruby Ribbon [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Ruby Ribbon [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglastavlor "Ruby Ribbon [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Ruby Ribbon [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Ruby Ribbon [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet