inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.05 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavla i akrylglas Ruby Blizzard [Glass] Nr 92370

Tavla i akrylglas Ruby Blizzard [Glass] Nr 92370

<%= shipping_time %>
med moms

Foto på akryl "Ruby Blizzard [Glass]"

Tryck på akrylglas "Ruby Blizzard [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, geometriska former, geometrisk, Prydnader, rosa oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Ruby Blizzard [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen exceptionella att dekorera alla typer av hus med. Akrylglastavlor "Ruby Blizzard [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Ruby Blizzard [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Ruby Blizzard [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "Ruby Blizzard [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Ruby Blizzard [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Ruby Blizzard [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet