inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl Rainbow Map [Glass] Nr 92363

Foto på akryl Rainbow Map [Glass] Nr 92363

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Rainbow Map [Glass]"

Foto på akryl "Rainbow Map [Glass]" i 3 delar med dekorativa motiv såsom färgrik, värld, kartor, kontinenter, triptyk oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Rainbow Map [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen unika att inreda alla typer av hus med. Akrylglasfoton "Rainbow Map [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Rainbow Map [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Rainbow Map [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "Rainbow Map [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Rainbow Map [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Rainbow Map [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet