inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tavla av akrylglas Rainbow Continents [Glass] Nr 92408

Tavla av akrylglas Rainbow Continents [Glass] Nr 92408

<%= shipping_time %>
med moms

Tryck på akrylglas "Rainbow Continents [Glass]"

Tryck på akrylglas "Rainbow Continents [Glass]" i 3 delar med dekorativa motiv såsom färgrik, värld, kartor, kontinenter, vattenfärg, triptyk oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Rainbow Continents [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen unika att inreda alla typer av hem med. Akrylglastavlor "Rainbow Continents [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Rainbow Continents [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Rainbow Continents [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "Rainbow Continents [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Rainbow Continents [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Rainbow Continents [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet