inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tryck på akrylglas Purple Utopia [Glass] Nr 92494

Tryck på akrylglas Purple Utopia [Glass] Nr 92494

<%= shipping_time %>
med moms

Tryck på akrylglas "Purple Utopia [Glass]"

Akrylglastavlor "Purple Utopia [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, blommor, glans, liljor, vågor, violett, stjärnor oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "Purple Utopia [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen enastående att dekorera alla typer av lägenheter med. Akrylglasfoton "Purple Utopia [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Purple Utopia [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Purple Utopia [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "Purple Utopia [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Purple Utopia [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Purple Utopia [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet