inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla i akrylglas Purple Sky [Glass] Nr 92557

Tavla i akrylglas Purple Sky [Glass] Nr 92557

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas "Purple Sky [Glass]"

Akrylglasfoton "Purple Sky [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom stad, New York, skyskrapor, natt, USA, violett, flod, panorama oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Purple Sky [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen perfekta att inreda alla typer av lägenheter med. Tryck på akrylglas "Purple Sky [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Purple Sky [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Purple Sky [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglasfoton "Purple Sky [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Purple Sky [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Purple Sky [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet