inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla av akrylglas Purple Expression [Glass] Nr 92390

Tavla av akrylglas Purple Expression [Glass] Nr 92390

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Purple Expression [Glass]"

Foto på akryl "Purple Expression [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, geometriska former, geometrisk, violett, cirklar oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Purple Expression [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen enastående att dekorera alla typer av lägenheter med. Akrylglastavlor "Purple Expression [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Purple Expression [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Purple Expression [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "Purple Expression [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Purple Expression [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Purple Expression [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet