inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tryck på akrylglas Predatory Beauty [Glass] Nr 92755

Tryck på akrylglas Predatory Beauty [Glass] Nr 92755

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas "Predatory Beauty [Glass]"

Tryck på akrylglas "Predatory Beauty [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom modern, djur, brun, tigrar oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Predatory Beauty [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen perfekta att dekorera alla typer av hus med. Akrylglasfoton "Predatory Beauty [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Predatory Beauty [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Predatory Beauty [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "Predatory Beauty [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Predatory Beauty [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Predatory Beauty [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet