inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla i akrylglas Predator's Relaxation [Glass] Nr 92793

Tavla i akrylglas Predator's Relaxation [Glass] Nr 92793

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Predator's Relaxation [Glass]"

Akrylglasfoton "Predator's Relaxation [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom natur, djur, sol, flod, djungel oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Predator's Relaxation [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen perfekta att inreda alla typer av hem med. Akrylglastavlor "Predator's Relaxation [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Predator's Relaxation [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Predator's Relaxation [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton "Predator's Relaxation [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Predator's Relaxation [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Predator's Relaxation [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet