inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Foto på akryl Prada Marfa [Glass] Nr 150748

Foto på akryl Prada Marfa [Glass] Nr 150748

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor i akrylglas "Prada Marfa [Glass]"

Tryck på akrylglas "Prada Marfa [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom inskriptioner, svartvitt oraz på engelska. Tavla i akrylglas "Prada Marfa [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen attraktiva att dekorera alla typer av hus med. Tryck på akrylglas "Prada Marfa [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Prada Marfa [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Prada Marfa [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "Prada Marfa [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Prada Marfa [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Prada Marfa [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet