inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavla av akrylglas Poetry of a Forest [Glass] Nr 93946

Tavla av akrylglas Poetry of a Forest [Glass] Nr 93946

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Poetry of a Forest [Glass]"

Tryck på akrylglas "Poetry of a Forest [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom natur, växter, landskap, träd, skog, löv, sol, grön oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Poetry of a Forest [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen unika att inreda alla typer av hem med. Tryck på akrylglas "Poetry of a Forest [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Poetry of a Forest [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Poetry of a Forest [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "Poetry of a Forest [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Poetry of a Forest [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Poetry of a Forest [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet