inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter BLACK SALE Erbjudandet gäller: : :

Tavla i akrylglas Pebbles in Water [Glass] Nr 150639

Tavla i akrylglas Pebbles in Water [Glass] Nr 150639

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor i akrylglas "Pebbles in Water [Glass]"

Akrylglasfoton "Pebbles in Water [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom växter, blommor, vatten, sten, glans, orientera oraz zen. Foto på akryl "Pebbles in Water [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen perfekta att dekorera alla typer av hus med. Tryck på akrylglas "Pebbles in Water [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Pebbles in Water [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Pebbles in Water [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglasfoton "Pebbles in Water [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Pebbles in Water [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Pebbles in Water [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet